Trenger du hjelp til enkle håndverkstjenester?

Vi er i overgangen mellom sommer og vinter, og våre håndverkere flytter med seg arbeidet sitt innendørs.

Vi utfører bl.a.:

– Snekkerarbeider
– Maling
– Oppussing
– Utskifting og montering av kjøkkeninnredning, garderobeskap og lignende
– Rydding, kasting og bortkjøring
– Mindre flytteoppdrag innenfor distriktet

Ta kontakt med oss, så tar vi en vurdering av ditt behov og gir deg en pris på det.

Velkommen til våre to nye ansatte!

 

Vi vokser og har to nye ansatte fra 1.september 2020.

Martin Storsveen er ansatt som vaktmesterassistent. Han er 27 år, lokal, fra Jømna og bosatt i Elverum. Martin har vært sommer- og tilkallingsvikar hos oss. Han har arbeidet med gressklipping og snørydding hos våre kunder i Elverum. Han vil fortsatt ha dette som hovedarbeidsoppgaver, men vil også kunne bistå våre øvrige vaktmestere i noen av deres arbeidsoppgaver.

Mark Lorenz er 48 år, opprinnelig tysk, men har vært bosatt i Norge i Haugesundsområdet i mange år. Hans siste jobb i Haugesund forsvant med koronaen og Mark bor nå i Elverum. Han har bred bakgrunn innen bl.a. taktekking (fagbrev), snekring, skadesanering, rehabilitering. Mark kom inn som vikar i juni og har gitt et solid og hyggelig inntrykk med arbeidslyst og initiativ. Han passer godt inn hos oss med sin erfaring. Mark vil jobbe med utgangspunkt Elverum, men også en del i Hamarområdet.

KORONAVIRUSET OG VÅR HVERDAG

Vi er ikke blant de bransjer eller virksomheter som berøres direkte av stengning eller redusert aktivitet. Vi har derimot et ansvar for å sikre drift og vedlikehold av tekniske anlegg som varme og ventilasjon hos mange av våre kunder.

Våre vaktmestere og håndverkere arbeider daglig i bygg og anlegg der det kan ferdes mange mennesker. Vi forholder oss derfor fortløpende til de retningslinjer som fastsettes av myndighetene og Folkehelseinstituttet.

Pr. i dag, fredag 13.mars 2020, betyr dette bl.a. at:
– vi er ekstra nøye med håndhygienen
– vi holder en viss avstand til hverandre og andre mennesker og unngår sammenkomster
– holder oss hjemme hvis vi har tegn på forkjølelse eller andre sykdommer
– bruker hodet i alle sammenhenger

Vi har i skrivende stund én vaktmester som er hjemme med lett forkjølelse. Vi har gode rutiner for å dekke opp for hverandre i slike tilfeller, slik at jobben blir gjort.

Om det kommer nye retningslinjer fra myndighetene, vil vi oppdatere våre egne rutiner og sette inn nødvendige tiltak fortløpende.

Ikke ta på hverandre – ta vare på hverandre!