Har du bruk for en håndverker?

Skifte et vindu, bygge en vegg eller legge et gulv? Hvis du ikke er spesielt handy, eller hvis du ikke har tid til å gjøre det selv, kan du leie en håndverker fra oss til å gjøre jobben.

Vi kan ta oppdrag både for privatpersoner og bedrifter, det være seg maling og tapetsering eller snekring og annet renoveringsarbeid. Ute eller inne, sommer eller vinter.

Har hjemmeprosjektet vokst deg over hodet? Våre håndverkere kan hjelpe deg!

Flere av våre ansatte er dyktige og faglærte håndverkere. Fra tid til annen opplever vi at vi har noe ledig kapasitet hos disse, som kan komme deg til gode. Vi tar primært oppdrag i Elverum/Hamar og omegn. Hvis du som huseier eller bedriftseier har et oppdrag du mener kunne passe for oss – ta kontakt for en uforpliktende samtale om dette. Kontaktinformasjon finner du øverst på websiden.

Når vi vet nærmere spesifikasjoner og omfang på jobben kan vi gi et prisoverslag, eller vi kan bli enige om en timebasert avtale. Vi i Vaktmesterservice Innlandet har høyt fokus på service og effektivitet, og vi strekker oss langt for at våre oppdragsgivere skal være fornøyde.

Ta kontakt på post@vmisa.no